Vi søger altid dygtige og erfarne chauffører.

Vi søger alsidige chauffører,
med CE-kørekort, til følgende opgaver:

Beton

Er du personen der gerne vil køre i Storkøbenhavn, og være hjemme hver aften, kan vi tilbyde fast kørsel med betonsættevogn.

Mangler du erfaring med dette, vil vi naturligvis sørge for grundig oplæring.

Løn efter overenskomst + fast timetillæg.

Eksport

Er du chaufføren der gerne vil ligge ude, kan vi også tilbyde eksportkørsel. Hovedsageligt i Skandinavien, men med afstikkere rundt i hele Europa.

Løn efter overenskomst.

Event

Efter Corona pandemiens afslutning er Event branchen igen kommet op i omdrejninger. Det har betydet en fuld ordrebog i 2022 og 2023. Denne positive udvikling forsætter og har resulteret i store investeringer i nyt materiel. Vi er rustet til vækst i 2024.

Er DU personen der har lyst til gode oplevelser, på Tour med bands fra både Skandinavien, Europa og Amerika, så har vi behov for chauffører der har erfaring med Tour livet.

Har du ikke erfaring, men er et fornuftigt, selvstændigt og socialt menneske, kan det stadig være lige dig vi har brug for.

Du vil få den nødvendige oplæring, med pakning, surring af udstyr og grundig instruktion i hvad der forventes af dig, når du er på Tour.

Løn efter overenskomst.

Har en af ovenstående stillinger, eller helst dem alle, vakt din interesse, så send os en mail med dine informationer, til HR@stokholm.com eller ring på +45 43 20 43 22.

Med venlig hilsen
Lars Stokholm

Disponent til Stokholm Transport

Stokholm Transport A/S søger en disponent på fuld tid, til vores kontor i Rødovre.

Har du overblikket og energien til at bidrage til en driftssikker vognpark, så vi kan give vores kunder den bedste service. Så tøv ikke med at kontakte os.

Vi har en vognpark på 53 egen biler og 60 trailere. Vi kører døgnet rundt, hver uge, hele året. Derfor vil det være din opgave i samarbejde med vores øvrige disponenter at sikre en god drift.

Der er tale om et udadvendt job med løbende kontakt til kollegerne i andre afdelinger, samt vores chauffører. Du vil blive introduceret til de forskellige arbejdsfunktioner i virksomheden og vil få et godt kendskab til såvel virksomhed, som opgaver. Du vil gradvist få mere og mere ansvar.

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af:

  • Besvarelse af kundehenvendelser pr. mail og telefon
  • Oprette ordrer og disponerer disse effektivt på chauffører og biler
  • Oprettelses af chauffører
  • Oprettelses af tablet og telefoner
  • Planlægge service og vedligeholdelse i samarbejde med vores værksted
  • Koordinering af og deltagelse i trailerstyring
  • Vejskat, miljøzoner og kørselsforbud i Europa
  • Vagttelefon hver 4 uge inkl. weekend
  • Diverse opgaver, der opstår undervejs

Som person er du engageret
og initiativrig, du deltager aktivet i alle opgaver. Kan holde hovedet koldt og samtidig bevare overblikket i pressede situationer.

Din tilgang til opgaverne er struktureret, ansvarsbevidst og serviceminded. Du er vedholdende, systematisk og har en analytisk og operationel tilgang til opgaverne.

Generelt motiveres du af et selvstændigt ansvar – og har en proaktiv indstilling til opgaverne.

Vi forstiller os at du som profil er tidligere chauffør, mekaniker gerne lastbilmekaniker, eller disponent. Du vil komme til at arbejde med administrative opgaver på kontoret samt tjekke materiellet med risiko for evt. at få lidt beskidte hænder. Herudover er det en fordel at du har den tekniske baggrund og erfaring, der kræves i stillingen, og du har flair for at arbejde med materiel.

Vi tilbyder:

Et spændende, alsidigt og udfordrende job i en spændende organisation, der er under forandring, og hvor du har mulighed for at sætte dit præg på afdelingen.

God gage og pension efter kvalifikationer, samt gode og søde kollegaer.

Ønsker du at høre mere

Så kontakt Operations Manager Jakob Stokholm på +45 43 20 43 24 – eller send din ansøgning og dit cv på jakob@stokholm.com. Samtalerne afholdes løbende i den nærmeste fremtid. Din henvendelse behandles strengt fortroligt.

Kontakt os

Har I brug for et tilbud eller ønsker I at booke en transport, så udfyld venligst nedenstående formular og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Stokholm Transport A/S

Stokholm Transport AB